Huizumerlaan 55 | 8934 BD Leeuwarden | 06 14817355 | dick@dickschaafsma.nl

Ter Leering ende Vermaeck

www.merkmakers.nl
Het collectief waarvan Schaafsma de mede aanstichter was. MerkMakers is het groeiende netwerk van zelfstandige communicatiebedrijven en consultants in Noord-Nederland.

www.convere.nl
www.krachtcommunicatie.nl
De eigentijdse communicatieformules van voormalig collega Stefan Filarski. Een succesvol en groeiend bedrijf.

www.g2k.nl
G2K Designers heeft een onderscheiding als 's lands meest klantvriendelijke bureau. De Amsterdamse vestiging wordt geleid door Alexander Bergher.

www.henkontwerpers.nl
Het ontwerpbureau dat meer bekendheid mag hebben, want ze maken mooie dingen in Lemmer. Bij deze dus reclame voor HenK (vraag naar Sybrand).

www.riekshemmen.nl
Rieks Hemmen is bekend als communicatieadviseur en als organisator van sportieve evenementen. Rieks Hemmen Sport Events is de naam voor de tweede tak van sport.

www.gotogrow.nl
De webstek van Ton de Vries, de ontwerper die zijn ontwerpen nog altijd niet online heeft gezet. Jammer, want bijna alles wat Ton maakt is goed.

www.pghm.nl
Voor het ontwikkelen van innovatieve zaken zijn er in ons land diverse subsidies te krijgen. Peter Meijer weet ze te vinden. Het is dus handig dat u Peter weet te vinden.

www.buroklei.nl
"Internet en omstreken" is het werkgebied. Buro Klei maakt bijzondere websites en wordt gerund door gewone mannen.

www.kerimafotografie.nl
Erica Schaafsma is de moeder van... Naast de facturen van Schaafsma.txt maakt ze plaatjes van de natuur. Die worden regelmatig geŽxposeerd en staan ook op haar website.

www.henkbleeker.nl
Een andere niet onverdienstelijke fotograaf is Henk Bleeker. Voor zichzelf schiet hij mooie plaatjes in Amerika. Voor opdrachtgevers op vele andere plekken.